Zgodovina

natisni
Glavna dejavnost podjetja TIMEX AH d.o.o. je proizvodnja jeklenih kotlov za centralno ogrevanje, toplotnih črpalk, bojlerjev ter montaza vseh vrst instalacij.Vse storitve in proizvode podjetja Timex AH d.o.o. trži podjetje TIMEX PLUS d.o.o. Zastopamo pa tudi svetovno priznane proizvajalce plinskih kotlov in gorilcev.

Dolgoletne izkušnje pri konstruiranju in izdelavi kotlov za centralno ogrevanje nam omogočajo, da trgu (tako domačemu kot tujemu) ponudimo široko paleto kotlov na tekoča, plinasta in trda goriva, moči od 20 do 100 kW. Razvili pa smo tudi kotle na biomaso, kateri imajo vse pogoje za pridobitev subvencije s strani države. V letu 2007 smo začeli z proizvodnjo bojlerjev in toplotnih črpalk

Na trgu smo prisotni že več kot petnajst let in v tem času smo izvedli številne montaže na večjih objektih in v individualnih stanovanjih ter hišah. Pomembnejše med njimi si lahko ogledate v naših referencah.

Imamo tudi lastno veleprodajno trgovino z instalacijskimi materiali, ki dopolnjuje našo glavno dejavnost in zaokrožuje celovito storitev na področju izvedbe sistemov centralnega ogrevanja.
nazaj